Ingyenes szállítás 30 000 Ft felett!

Bemutatkozás

Büki Anett vagyok, a Planty & more márka tervezője és alkotója.

Textil- és divattervezést a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakközépiskolában és Angliában tanultam; gyakorlati tapasztalataimat pedig egy svájci szabóműhelyben szereztem.

A vállalkozást 2021 augusztusában indítottam Szegeden, amelynek fő profilja a környezetbarát anyagokból készült ruhák. Ezek mellett pedig táskák, ékszerek, digitális grafikák, printek színesítik a termékpalettát a fenntarthatóság jegyében.

Alkotásaimat megvásárolhatod a webshopban, vagy alkalmanként megtalálod őket szegedi és budapesti dizájnvásárokon. Ruhapróbára is lehetőséged van szegedi lakásműhelyemben.

Fenntarthatóság

Ruhák, textiltermékek:

Az alapvető Oeko-tex minősítés mellett minden textil különböző környezetbarát minősítéssel is rendelkezik. A túlfogyasztást ellensúlyozva, az egyes kapszulakollekciókban megjelenő ruhadarabok száma is limitált. A tervezési és kivitelezési folyamatok során törekszem a keletkező hulladék minimalizására, és a szabásból lehulló anyagdarabokat olyan szervezeteknek adományozom, amelyek hasznosítani tudják azokat.

Kiegészítők:

A hímzett- és ásványékszerekhez nemesacél alkatrészeket használok, természetes ásványokkal és 100% pamut hímzőfonallal kiegészítve.

Grafikák, printek:

A digitálisan készülő képek nyomtatott formában díszíthetik az otthonod. Az illusztrációk megvásárolhatók letölthető képként is, így lehetőségünk adódik arra, hogy megkíméljük a környezetet a csomagolás és a kézbesítés terheitől.

Csomagolás:

Minden rendelést újrahasznosított papírból készült dobozba csomagolok, és papír ragasztószalaggal zárom le őket. A dobozba kerülő termékek egy védőborítást is kapnak selyempapírból.

Kérlek, ha tudod, használd ezeket újra, vagy ha mégis megválsz tőlük, akkor szelektíven gyűjtsd őket.

Shopping Cart